Cum putem mobila spatiile mici

Adesea ne intalnim cu situatia in care intr-un spatiu mic am dori sa il utilizam cat mai judicios cu putinta. Pentru a rezolva aceasta problema in magazinele de mobila vom gasi produse destinate acestui scop.
In spatiile mici si putin luminoase din holuri este potrivita o consola din sticla. Aceasta se confunda cu spatiul dar permite asezarea unor mici obiecte decorative sau o tavita pentru chei. Se pot monta dulapuri inalte si inguste pe fata exterioara a usii fiind montata o oglinda.

Spatiul permite depozitarea unor obiecte necesare, iar oglinda reflecta lumina si mareste spatiul. Obiectele de mobilier destinate acestor spatii trebuie sa aiba culori deschise (alb, crem, bej) pentru a conferi luminozitate interiorului.
Un fotoliu extensibil tapitat cu piele ecologica sau stofa in nuante calde, amplasat intr-un colt al camerei mai putin luminos va deschide spatiul alaturi de utilitatea de necontestat pe timp de zi sau noapte.
Achizitionarea unei masute a carei tablie se rabateaza permite depozitarea in interior a unor obiecte marunte: cani de cafea, servetele, pahare, etc.permitand si folosirea ei ca masa in camera.
Pentru magazinele din spatiile mici un loc de frunte il ocupa vitrinele cu structura de lemn sau PAL cu rafturi si partea din fata de sticla de 5-6mm. Pot fi realizate si pe comanda la dimensiunile dorite. Mobila de bucatarie care contine incastrata hota si plita aragazului reprezinta o alegere buna pentru spatiul mic.

Mobila si mobilier cu specific oriental

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*