Cum ne confectionam singuri decoratiunile pentru Craciun?

Cum ne aflam in luna noiembrie ma gandeam ca este timpul sa ma apuc mai serios de decoratiunile de Craciun. Initial ma gandisem sa dau buzna ,ca in fiecare an, prin magazine  si sa incep sa cheltuiesc bani pe decoratiuni noi , care anul viitor nu imi vor mai placea si vor ajunge langa mormanul imens de decoratiuni vechi pe care nu ma indur sa il arunc spre exasperarea sotului meu. 

Asa ca, am inceput sa caut pe internet idei despre cum sa ne confectionam singuri decoratiunile de Craciun folosind decoratiuni vechi, si ghiciti ce? Am constatat ca nu sunt singura care are aceasta problema si ca mai exista persoane care chiar au confectionat asa ceva. 
Am gasit o multitudine de idei, de la cele mai simple decoratiuni pana la cele mai complicate insa am facut o selectie in functie de ce decoratiuni vechi  as fi putut sa refolosesc.
Priviti mai jos:

coronita din globuri

Cine nu are pe acasa felurite globuri si globusoare vechi pe care nu se indura sa le arunce? Priviti cat de ingenioasa este aceasta coroana decorativa de Craciun confectionata din globuri. Cu siguranta nu o veti mai gasi la altcineva in locuinta.
 

brad din globuri

Ce ar fi sa incercati ceva mai nonconformist? Poate acest tablou cu un brad ce Craciun confectionat din globurile vechi pe care le aveti prin casa?

vaza decorativa model de craciun

Si pentru cei care nu se incumeta la proiecte de mare anvergura am gasit aceasta vaza decorativa care mi se pare extrem de usor de realizat si necesita atat de putine materiale pe care este imposibil sa nu le gasiti prin casa.

Autor: Editorul ConstructMall.ro C.P.

Sursa fotografiilor: www.houzz.com

Idei de birouri frumoase in spatii neprietenoase
Cos cu lemne din fier forjat | Decor semineu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*