Covor absorbant pentru baie

Baia este spatiul in care umiditatea excesiva este determinata de apa ce cade pe pardoseala. In scopul eliminarii acestui aspect se pot utiliza covorase absorbante. Amplasarea lor in zonele de circulatie intensa, asigura absorbtia imediata a apei si evita alunecarile si mirosul neplacut.

Aceste covorase pot fi realizate din bumbac, fire acrilice sau poliester in culori sau combinatii coloristice vii, reprezentand si un element decorativ in baie.
Marimea covoraselor absorbante poate fi standard: 75 X 50 cm sau pot avea alte marimi si forme in functie de preferinta si spatiul disponibil.
Covorasele realizate din fire de bumbac sunt dense, firele sunt destul de lungi pentru absorbtia apei, uscarea lor facandu-se in timp scurt.
Lucrate manual, pot avea o varietate de forme si culori: stea de mare, talpi, minge, etc.
In general producatorii se straduiesc sa ofere modele indite, in combinatii coloristice variate, in culori vii.
Alegerea modelului , a calitatii firelor si a culorii se pot face dupa culorile deja existente in baie.
Un aspect aparte il au covorasele absorbante din fibre acrilice, foarte dense si moi, cu grosimea tesaturii de 30mm lucrate in model clasic sau brocat. Pentru a evita alunecarile accidentale, suprafetele care vin in contact cu gresia au strat antiderapant.
In magazinele de resort sunt seturi complete special create din bumbac, acril sau polistiren ce contin o piesa pentru wc, si doua covorase de marimi diferite sau forme diferite.

Modele de bai crem
WC suspendat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*