Covoare traverse

Daca vrem sa dam o nota noua unei incaperi este mai simplu sa schimbam covorul. In locuintele cu parchet sau podea este foarte simplu sa amplasam covoare traverse in spatiile mai intens circulate. In bucatarie sau in baie peste gresie este mult mai simplu sa asezam covoare traverse care pot fi mai usor curatate si dau interiorului un aer simplu si elegant.

In materie de covoare traverse optiunile clientilor sunt diversificate, dar in egala masura se gaseste o gama larga de covorase de acest tip.
Incepand cu formele si marimile, acestea sunt ovale, dreptunghiulare sau patrate, putand fi amplasate in orice spatiu. Culorile moderne: albastru, gri, negru, maro, bej ce permit combinatia cu mobilierul in stil modern, generand o atmosfera calda si personalizata interiorului.
In nuante uni sau cu o cromatica puternica din 1-2 sau 3-4 culori aceste covorase completeaza cu succes ambianta interioarelor atat in locuinte, cat si in spatii publice: hotel, birou sau cabinet.
Traversele realizate in contraste de alb-negru se potrivesc mobilierului modern. Culorile influenteaza vizualul, iar materialele din care sunt realizate traversele ofera confort si caldura. In mare parte acestea sunt din lana, lana si bumbac sau fire acrilice si se intretin usor.
Latimile traverselor sunt intre 45-95cm, lungimea putand fi aleasa dupa preferinta. Traversele ovale au lungimi de 90-100cm, latimile fiind de 50-60cm.
Festonul de pe margini asigura rezistenta la utilizare indelungata.

Mocheta ignifuga | modele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*