Covoare rotunde

Tendintele moderne in decoararea interioarelor se definesc si prin folosirea unor covoare cu forme diferite decat clasicul dreptunghi care acopera toata pardoseala. Esteticul interioarelor locuintelor sau chiar a birourilor, holurilor si camerelor de hotel vor avea de castigat in cazul decorarii cu covoare in forma rotunda.

Covorul este obiectul care atrage privirile oricui intra intr-o incapere.


covoare rotunde
Datorita dublului sau statut de obiect util si decorativ este bine sa fie ales in functie de nuantele mobilei, a lustrei sau al peretilor pentru a completa si evidentia stilul. Covoarele rotunde pot fi realizate din materiale diverse : lana, bumbac, sisal sau persane.
Covoarele din lana, realizate manual, cu dimensiunile 100/100cm pot fi uni sau colorate, cu modele fantezie sau bordurate.
Covoarele spirala realizate manual integral din lana pot avea dimensiunile de 170 /170cm, cu grosimea de 25mm are o textura fina si rezistenta.
Covorul cu design ce imita un pavaj de lespezi are dimensiuni de 120/120cm si este realizat manual din lana netoarsa, pe verso are o tesatura rezistenta din bumbac.
Covoarele shaggy cu fir lung de 45mm, realizate in culori uni, au dimensiuni de 140/140cm.
Covoarele din bumbac pot avea dimensiuni incepand de la 100/100cm pana la 140/140cm si se intretin foarte usor.
Pe langa designul deosebit generat de combinatia neteda si buclata, sunt foarte sanatoase pentru organism daca umblati descult in casa; include nuantele : crem, alb, negru, maro.


Covoare traverse
Mocheta Piritex

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*