Covoare pentru camera copii

Amprenta personala asupra amenajarii spatiului ambiental este esentiala pentru obtinerea confortului dorit. Acelasi lucru se intampla si cu camerele pentru copii. In functie de varsta si preocuparile acestora este esentiala alegerea unui covor.


La alegerea modelului si a marimii covorului trebuie avut in vedere aspectele optice in raport cu celelalte elemente de mobilier din camera.


Modelele mari se potrivesc unor spatii mai ample, in timp ce modelele marunte, formele geometrice, floricele risipite pe intreaga suprafata a covorului se potrivesc unor spatii relativ mici.


 Covor cu model girafa


 


Colectia de covoare pentru copii cuprinde modele si culori vesele ce stimuleaza imaginatia si pofta de joaca a copiilor.


Intr-o camera covorul poate sa cuprinda intreaga suprafata a pardoselii sau doar o parte a acesteia. Covoarele pentru copii au forme si marimi diferite : de la clasicul dreptunghi, la forme ovale sau rotunde.


Covoarele destinate copiilor pot avea formele preluate de la jucarii sau personaje indragite de acestia : masini, minge de fotbal, ursulet sau o buburuza cu umbrela, etc.


 


Modelele sunt de asemenea variate : de la imprimarea unor chipuri de personaje indragite din desene animate, la vietuitoare sau chiar un oras cu strazi in miniatura.


Polipropilena din care sunt confectionate le face usor de intretinut si le confera fiabilitate in manevrare.


Mocheta Piritex

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*