Covoare moderne

Tesutul covoarelor este o indeletnicire veche de sute de ani. Tehnologia moderna a permis diversificarea materialelor din care sunt realizate covoarele, forma acestora, grosimea si largirea paletei coloristice. Practice, autentice si cu un potential decorativ incontestabil, covoarele din fibre naturale sunt in topul modei si preferintelor.

Materiale indigene: lana, iuta sau cele din import: iarba de mare, sisalul, bambusul reprezinta cele mai moderne materiale din care se realizeaza covoarele.
Desi cunoscute de multi ani, materiile prime ofera oportunitatea de a crea modele noi, iar forma diversa a covoarelor reprezinta aspectul modern si elegant dorit in interioarele amenajate in acest stil.
Combinatiile nastrusnice de linii, forme si culori te uimesc, iar textura moale si catifelata asigura caldura mult cautata in anotimpurile racoroase. Covoarele cu aspect ?ciufulit? sunt moi, usor de intretinut si calduroase in culori uni care pot creea note contrastante cu mobilierul.
Covoarele tesute manual din lana, tunse la 2-3cm, asugura un aspect personalizat interiorului. Covoarele cu modele in relief pe langa aspectul exceptional, sunt calduroase, putand fi comandate cu marimile dorite.
Designerii au creat covoare din fibre naturale care au incorporate la una din parti doua pernite decorative. Un alt aspect modern il reprezinta culorile folosite. Combinatiile coloristice de maro/bej, alb/negru sau gri/ ne-gru asigura interiorului un aspect modern si elegant.


Pietris decorativ
Decor pentru acvariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*