Cos cu lemne din fier forjat | Decor semineu

Fierul forjat reprezinta un material utilizat de foarte mult timp cu scopul realizarii unor obiecte decorative sau de mobilier. Dintre elementele decorative mai nou utilizate in interioarele locuintelor sau institutiilor sunt cosurile pentru lemne.

In general cosul pentru lemne se foloseste de catre persoanele care incalzesc locuinta cu acest combustibil sau este pur si simplu un element decorativ.  Datorita greutatii materialului din care este confectionat, acest cos poate fi pozitionat in fata gurii de alimentare a semineului sau a sobei, reprezentand locul in care se depoziteaza lemnele inainte de a fi aruncate in arzator.
Picioarele metalice sustin baza in forma de caus in care stau lemnele. In partea superioara dantelaria metalica reprezinta manerele.
Elementele decorative cu care sunt impodobite manerele si partea de sus a causului se diversifica. Manerele se pot uni in curbe delicate sau pot fi realizate paralel, cu elemente decorative pereche pe fiecare maner.
Daca se foloseste cosul doar ca element decorativ, acesta personalizeaza incaperea. Poate fi utilizat ca suport pentru ziare si reviste la indemana langa un fotoliu.

Sticla pictata manual
Decoratiuni pentru bradul de Craciun

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*