Convectoare electrice de perete

Convectoarele electrice de perete sunt aparate generatoare de aer cald si functioneaza alimentate la 230V si au o putere nominala de 500, 1500, 2000, 2400W.
Sunt proiectate pentru imbunatatirea circulatiei de aer cald in incaperi de cca.15m cubi.

Aparatul are un profil subtire, cu greutatea de 4,5kg si are incorporat un termostat de reglaj si unul de siguranta.  Are functionare silentioasa, iar panoul de control permite reglarea termostatului pentru mentinerea confortului in interior. Elementul de incalzire este realizat din aluminiu, previne uscarea aerului din interior si genereaza incalzirea acestuia. Fiind foarte mic, poate fi montat oriunde pe perete, avand indicator luminos, protectie termica si antiinghet. Are un design elegant: H=47cm, l=15cm,L=58cm. Are o functie speciala pentru curatire foarte usor de manevrat. Convectoarele cu acumulare de caldura au o functie speciala prin care timp de 8h se incarca, iar timp de 19h degaja caldura in incapere. Un alt tip de convector cu acumulare este cel care se incarca timp de 8h si degaja caldura timp de 16h. Convectoarele electrice de perete se caracterizeaza prin fiabilitate in functionare. Intrerupatorul permite reglarea mecanismului la una dintre cele doua puteri de incalzire, iar elementul de incalzire tip X realizat din aluminiu asigura incalzirea rapida.
Termostatul de siguranta si functionarea fara zgomot reprezinta ale elemente esentiale ce permit utilizarea diurna sau nocturna.

Cum se realizeaza corect instalatia sanitara la o casa ?
Cada cu hidromasaj rectangulara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*