Contor de gaze industrial

In cazul bransarii la conductele de gaze a unui bloc, a unei vile cu mai multi locatari sau a unor hale industriale sau spatii comerciale presupune departajarea consumului individual. Acest lucru este posibil prin montarea unui contor de gaze rezidential.
Prin montarea acestui echipament inca de la bransare, este posibila contorizarea consumului individual.
Contoarele ROMBACH fabricate in Germania au o membrana sintetica robusta ce contorizeaza debite intre 0,016-160 m3/h cu inalta precizie de masurare. Blocul de masura este constituit din doua camere cu membrana sintetica, are o carcasa de otel prevazuta cu racorduri pentru intrare/iesire.
Un sistem de distributie cu sertar rotativ asigura miscarea de rotatie a celor doua membrane, transmisa indexului contorului si se pun in miscare in functie de diferenta de presiune dintre ramura amonte si ramura aval.
Pentru consumul industrial sunt utilizate contoarele cu turbina axiala tip FLUXI 2000 pentru debite intre 8mc/h-16000mc/h.
Acestea pot masura debitele de gaz in retele de transport, distributie sau procese industriale, avand durata de viata 16 ani. Contoarele cu pistoane rotative tip DELTA pot masura cu acuratete si debitele de gaz, dar si amestecurile de gaze nocive.
Utilizat in Romania din anul 1995, permite afisarea pe un dispozitiv indicator a volumului de gaz, a presiunii si temperaturii acestuia. Se poate monta in spatii mici, si in conditiile alimentarii intermitente (cu stocuri) a gazului.

Montare polistiren
Tipuri si modele de case de vacanta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*