Constructii industriale

In realizarea constructiilor industriale sunt angrenati o serie de factori ai unei singure firme sau multe, fiecare cu departamentul sau. Constructiile industriale reprezinta : hale de productie, de aprovizionare, structuri metalice, garaje, etc. In cazul reamenajarilor, sunt firme care asigura demolarea vechii constructii, asigurand proiectarea, executia, montarea si utilarea noului sediu.

Firmele de constructii asigura atat materialele necesare prin colaborarea cu diversi furnizori de materiale, cat si executia si finisarea lucrarii.
In general in asemenea cazuri spatiile nou construite sunt realizate din metal, beton si sticla, finisajele fiind cu materiale in functie de destinatia cladirii: lemn, gresie, ciment sau alte materiale pe care le poate procura proprietarul sau sunt furnizate prin intermediul firmei de constructii.
In cazul realizarii unei constructii noi, firmele de resort pot sa asigure obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare, proiectarea, executia, finisarea si mobilarea spatiului construit. Indiferent de tipul constructiei sunt necesare o serie de materiale si utilaje specifice dotarii acesteia : schele cu roti sau tip turn ; popi extensibili metalici ; cofraje ; grinzi si accesorii de sustinere a acestora ; tobogane pentru moloz.
Accesoriile si amenajarile interioare constand in : pardoseli, placarile peretilor si acoperisul se poate face de catre aceeasi firma sau in colaborare cu cele specializate.


Robineti de gaz
Pereti cortina

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*