Comoda TV si birou pe colt

Spatiul intr-o casa mica este extrem de important iar noi avem datoria sa il folosim cat mai eficient cu putinta , chiar daca uneori trebuie sa apelam la trucuri sau iluzii optice. Intr-o camera mica trebuie sa folosim cat mai eficient colturile : Colturile sunt cele mai dificile spatii mai ales atunci cand incercam sa le mobilam. Cu toate acestea exista mobila special creata pentru spatiile din colturi.


Asezarea unei comode TV pe colt poate fi, in functie de camera , o alegere strategica deoarece din acest unghi puteti creste vizibilitatea fiecarui punct din camera. De asemenea trebuie avuta in vedere inaltimea mobilei : comodele TV joase nu numai ca vor fi mai confortabile pentru ca veti avea privirea la acelasi nivel cu televizorul atunci cand priviti la TV dar vor reduce si spatiul folosit pe perete atat de comoda cat si de televizor.


Comoda TV pe colt


Un birou pentru calculator pe colt este de asemenea o alta modalitate folositoare pentru a optimiza spatiul, iar pentru studenti sau elevi , un birou pentru calculator cu rafturi pentru carti , dosare sau alte documente este o alegere extraordinara.


Birou calculator


Mobilier din sticla
Mobila din sticla pentru spatii mici

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*