Coltar de bucatarie – Modele MDF lemn- Poze

Un coltar de bucatarie este compus de obicei din masa , banca si unitatea de colt. De el se pot folosi cu usurinta 2 adulti si 6 copii. Coltarele sunt usor de asamblat si sunt fabricate din diverse tipuri de lemn. De obicei este folosit lemnul de brad sau pin pentru ca sunt mai ieftine, insa mai nou pe piata exista si coltare fabricate din MDF.

In ceea ce priveste acest material parerile sunt impartite. Unii sunt de parere ca un coltar din lemn ramane un coltar din lemn din cauza durabilitatii sale extrem de mari in timp ( este potrivit mai ales pentru familiile cu copii). Altii prefera sa plateasca mai putin si sa aleaga un coltar din PAL sau MDF lasand pe locul doi rezistenta.


 


Coltar de bucatarie din lemn masiv


 


Avantajul principal al unui coltar de bucatarie il reprezinta faptul sa este mult mai ieftin sa cumperi un coltar decat o masa cu 8 scaune care sunt echivalente acestuia. Acestea au tot atatea locuri , ocupa mai putin spatiu si in plus arata minunat. De asemenea sunt si foarte usor de intretinut iar daca aveti copii mici veti constata ca asezandu-i pe un coltar de bucatarie ii veti putea observa tot timpul vanzand astfel cine ce manacanca sau cine cum se comporta. Coltarele de bucatarie sunt construite pentru a rezista foarte mult in timp si nu va trebui sa va mai faceti griji ca in cazul scaunelor ale caror picioare sunt fragile si se rup cu usurinta.


 


 


Pe piata exista modele extrem de frumoase fabricate din lemn masiv cu finisaje naturale. Aici depinde mult de preferintele fiecaruia pentru ca exista coltare frumoase care sunt vopsite, exista coltare mai luxoase la care banca si unitatea de colt au perne din piele.


Pentru o bucatarie obisnuita nu este necesar sa apelati la un coltar prea luxos de teama ca nu va fi confortabil. Prin definitia lor coltarele bucatarie traditionale din lemn sunt extrem de confortabile. Culorile in care acestea sunt disponile sunt si ele foarte variate. Nuantele inchise ca mahonul si maroul inchis sunt foarte populare insa sunt frumoase si nuantele mai deschise precum maro auriu sau bej crem, totul depinde de preferintele personale ale fiecaruia si de restul accesoriilor din bucatarie precum gresie, faianta, perdele, etc.


Blat de bucatarie | Tipuri si modele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*