Coloane decorative

Interioarele spatioase pot fi decorate sau compartimentate montand coloane decorative. Acestea sunt elemente modulare sau unitare din polistiren extrudat ce se pot monta/demonta simplu in interior. Acestea au inaltimi diferite si capiteluri in diverse forme realizand in interior un decor personalizat.
Coloanele si stalpii decorativi reproduc fidel modele din Roma antica, in stil doric sau ionian. Utilizate doar ca elemente decorative de interior, nu structurale, au un corp din polistiren, invelisul avand diferite incrustatii ce reproduc scoarta de copac, mozaicul, piatra, marmura, etc.
Capitelurile reprezinta partea superioara care acopera legatura din tavan si pot reproduce diferite stiluri: baroc, ionic, doric sau fantezist.
Scoarta de intarire este cea care genereaza aspectul exterior dar nu este ignifuga sau rezistenta la apa. Capitelurile au structuri rezistente la presare dar se deterioreaza in contact cu apa.
Coloanele decorative pentru exterior sunt realizate din polistiren, cu invelisul mai rezistent, iar acesta poate fi vopsit cu vopsea lavabila de orice culoare. Elementele decorative pentru exterior au marimi standard: l=2,5m, diametrul= 55-65cm, dar pot fi realizate si alte dimensiuni la comanda. Capitelurile si invelisul exterior reproduc elemente decorative din Roma sau Grecia antica, cu care puteti realiza un design exterior special. Aceste elemente decorative se utilizeaza si in localuri, studiouri de filmare, sau in holurile institutiilor.

Obtinerea unui decor luxuriant pentru locuinta
Brauri de faianta pentru bucatarie sau baie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*