Chivete de granit

Confortul si curatenia din bucatarie este realizat si prin montarea unei chiuvete frumoase si rezistente la socuri. Chiuvetele din granit reprezinta o alegere perfecta in acest sens. Ele nu se pateaza, sunt anticalcar, nu se zgarie si sunt rezisten te la socuri si la caldura.

Se curata usor cu detergenti obisnuiti si nu necesita o intretinere speciala, pastrandu-si culoarea in timp.


chiuveta granit
Modelele realizate sunt diferite pentru a acoperi mai multe gusturi.Cele mai multe tipuri au o cuva cu picurator amplasate pe stanga sau dreapta. Dimensiunile sunt L=86cm/ l=44cm/adancimea cuvei=23,5cm.
Marginile drepte sau ovale genereaza un spatiu placut si elegant, iar pentru cei care doresc amplasarea pe colt a chiuvetei modelele pot fi alese cu una sau doua cuve, cu sau fara picurator. Culorile chiuvetelor din granit sunt calde si luminoase (bej, crem, gri, alb), ceea ce face ca instalatia sa se asorteze perfect cu mobilierul sau peretii bucatariei.
Pentru bucatariile spatioase si moderne se poate opta pentru chiuvete de culoare neagra, in forma haxagonala cu o cuva, spalator pentru fructe si cu picurator. Dimensiunile acestora sunt : L=99cm / l=44cm /adancimea cuvei=23,5cm/cuva mare l=34c,/mica l=16cm. Chiuvetele “flutur” sunt personalizate prin forma speciala, ceea ce determina si o nota de eleganta interiorului unei bucatarii spatioase. Montarea acestora se face simplu prin racorduri cromate sau din otel pentru a elimina depunerile de calcar sau rugina.


Bucatarii albastre | Poze
Bucatarii moderne

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*