Chiuvete pentru baie | Modele

Indiferent de spatiul de care dispunem in baie, chiuveta este obiectul necesar care completeaza designul. Modelele de chiuvete de baie existente pe piata ofera o gama larga de produse clasice sau de lux.

 Materialul din care se confectioneaza chiuvetele poate fi divers. Clasicelor chiuvete realizate din ceramica li s-au alaturat alte materiale : sticla, otel, lemn ebano simplu sau cu aplicatii florale. Clasica ceramica ce se zgaria este inlocuita cu marmura compozit.


model chiuveta baie

Forma acestor chiuvete poate fi clasica sau ovala, cu suport de prindere in podea. Dimensiunile sunt : 89X43,5X59,5cm,culoare alba. Pentru economisirea spatiului creatorii au gandit chiuvete cu dulapior incorporat realizat din pal cu margini din pvc, tratate cu lacuri rezistente la umezeala.Un alt model arata ca un birou, are etajera si cate un dulapior lateral.
Aceste chiuvete au forme dreptunghiulare sau concave realizand un design special spatiului destinat . Dimensiunile lor se inscriu ca lungime intre 54/60/70/82cm, latime 38-48cm, iar lungimea cuvei intre 45x30cm. Chiuvetele realizate din otel sunt elegante si practice, se curata usor, nu se pateaza si creeaza un design placut ; au forma rotunda cu diametrul de 45-48,5cm. In categoria chiuvete-lor rotunde se numara si cele din fragranit, un compus din pulberi de granit si rasini acrilice ; rezistente la socuri , nu se zgarie si nu se pateaza.
Chiuvetele de lux sunt realizate in maniera futurista, din sticla, lemn ebano sau lemn si sticla.


Ventilator baie
Baie rosie - Model Amenajare cu gresie si faianta rosie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*