Chiuvete incastrabile

Chiuveta incastrabila reprezinta solutia ideala pentru bucatariile mai putin spatioase sau pentru marirea numarului de chiuvete in cazul bucatariilor restaurantelor, carmangeriilor, etc. Acest tip de chiuveta se livreaza impreuna cu dulapiorul ce o mascheaza. Chiuvetele incastrabile au doar cuva din inox, fara suport lateral si are dimensiuni standard: l= 340mm; h=400mm; a=145mm.

Corpul dulapului unde se amplaseaza chiuveta are: l=380 mm; h=400 mm; a=145 mm. Latimea dulapului este de 400 mm.
Acest model nu impune o anumita orientare. O alta gama de chiuvete incastrabile sunt cele care se pot monta in dulapioare realizate prin comanda. Acestea sunt din otel inoxidabil, au cuva cu dimensiunile L= 350 mm; l=250 mm; h= 400 mm; a= 455 mm si se distribuie cu o sita speciala din inox ce se poate monta pe chiuveta, un cos de scurgere si un vas de scurgere din otel inoxidabil si un tocator din lemn sau din PVC.
Chiuveta incastrabila cu alt format, ce se supune normelor europene este aceea care are in lateral suport in forma ovala. Acest tip de chiuveta se poate amplasa in dulapioare standard sau realizate la comanda, dar impune si un blat de sustinere a suportului lateral.
Realizate din otel inoxidabil sunt relativ usoare, au un design elegant si au o garantie de 5 ani.
Chiuvetele incastrabile specifice pentru colt propun utilizatorilor doua cuve laterale si un suport pe colt.
Ergonomica si usoara, reprezinta solutia ideala pentru spatiile din bucatariile mici.


Modele de hota insula pentru bucatarie
Separator de grasimi sub chiuveta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*