Centrale termice pe lemne Atmos

Firma “Atmos” propune clientilor centrale termice pentru combustibil solid. Bazandu-se pe principiul gazeificarii prin generator, sunt de doua tipuri: a) cele care au incorporat un ventilator pentru tiraj (S) care aspira gazele de ardere din cazan, b) cu un ventilator de compresie care insufla aerul de combustie in cazan. Rezistent si etans, cazanului este realizat prin sudarea tablei de otel de 3-8 mm.


Gura de alimentare a cazanului este prevazuta in partea inferioara cu un suflaj de ardere cu orificiu longitudinal.
Sub acest spatiu, pentru arderea completa si un randament inalt este un loc prevazut cu piese ceramice.
In spatele corpului cazanului se afla un canal vertical de gaze cu o clapa de retinere in partea inferioara, iar partea superiora are o gura de tiraj pentru racordarea la cosul de fum.
Arderea inversa, aerul de ardere preincalzit si spatiul de ardere ceramic permit o ardere completa a materialului lemnos cu o emanatie minima de gaze toxice si clasa de ardere 3 indeplinind toate calitatile unui produs ecologic garantat.
Racordarea cazanelor trebuie realizata cu LADDOMAT 21 sau cu ventil de termoreglare ESBE pentru mentinerea tempraturii minime in cazan de 65 grade C, cu rezervoare de acumulare.
Apa la iesire din cazan trebuie mentinuta permanent la temperaturi intre 80-95 grade C.

Tipuri si modele de case de vacanta
Robineti de gaz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*