Ceasuri de perete

Ceasurile de perete reprezinta obiecte strict necesare nu doar in locuinta, ci pot fi montate in holurile institutiilor, in cabinete, in camere de hotel sau vile si cabane, permitand celor care le privesc sa fie… “in pas cu timpul”. In functie de materialul folosit ceasurile pot fi din plastic, din lemn, din aluminiu sau fier forjat, din portelan sau metal cromat.

Fiecare dintre ele ale system de baterie ce permite miscarea acelor pe cadran. Diferenta izbitoare o reprezinta insa modelele, formele si culorile ceasurilor de acest tip.


ceasuri perete
Ceasurile de perete din plastic pot fi dotate si cu termometru si higrometru, pot avea cadranele personalizate cu imagini sau inscriptii dupa preferinta.
Culorile pot fi diverse: alb, negru, metalizat, combinatii coloristice vesele sau clasice. Ceasurile de perete pe suport de lemn pot avea orice forma, cu imagini reprezentative (manastiri, personaje istorice, sfinti).
Ceasurile fanteziste reprezinta o explozie de creativitate din partea creatorilor care din metal cromat, sticla, lemn sau fier forjat au realizat modele speciale de ceasuri. Acestea sunt cu precadere folosite pentru designul interiorului.Ceasurile cu pendula sunt imbracate in panouri de sticla, realizate din metal cromat, sunt elegante si estetice pentru orice interior.
Ceasurile de perete destinate camerelor pentru copii reprezinta animale, personaje indragite din povesti sau jucarii Unele ceasuri personalizate contin spatiu pentru poza.


Panouri decorative de interior
Lambriuri din lemn | pentru interior si exterior

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*