Ce inseamna case la cheie

Investitia in achizitionarea sau construirea unei case reprezinta o investitie durabila, de valoare, pe termen lung. Persoanele interesate de achizitioanrea unei case ? la cheie ? beneficiaza de spatiul aferent casei si curtii de 200-300mp, garajului, interiorul finisat ; cu alte cuvinte se pot muta imediat in noua locuinta. Casele construite si livrate in acest mod pot fi realizate din lemn, beton sau BCA.
Compartimentarea spatiului destinat incaperilor se diferentiaza in functie de spatiul destinat constructiei si perimetrului locuibil.
Se pot realiza case cu doua sau trei camere si living, cu doua bai sau numai cu doua camere, living, baie si bucatarie, dupa preferinta.
In cazul in care se doreste vopsirea peretilor de catre firma de constructii, se poate opta pentru anumite culori, ca de altfel si pentru culoarea parchetului , a gresiei si faiantei. Preturile se inscriu intre 140-170 euro/mp si includ finisajele :
a) inchideri exterioare si termoizolatie cu polistiren 5 cm, tencuiala, tamplarie PVC cu geam termopan alb, acoperis din tigla metalica,
b) interiorul compartimentat, tencuit, gletuit si vopsit,
c) racordare la retea electrica si instalatia electrica,
d) instalatii sanitare si racordare la retea de apa/ canal,
e) instalatie centrala termica proprie racordare la retea de gaze,
f) pardoseli cu gresie si parchet la alegere. Firma de constructii asigura contra-cost obtinerea autorizatiei de constructie si proiectarea locuintei.

Constructii industriale
Clase de beton

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*