Caramida Soceram

In realizarea diferitelor constructii, civile sau industriale se utilizeaza multe tipuri de materiale. Dintre acestea, caramizile din argila arsa reprezinta o alegere foarte buna datorita calitatilor sale, dar si a preturilor competitive.

Reteta cantitatilor si componentelor folosite este pastrata din timpuri stravechi, ceea ce a dus la realizarea unor produse competitive pe piata materialelor de constructii. Sistemul de calitate implementat prin calitatea materiei prime si cea a procesului tehnologic complet automatizat de realizare ofera produsului rezistenta mare la compresiune 15N/mm2.
Acest lucru ofera oportunitatea utilizarii acestui tip de caramida in realizarea zidurilor portante, garantand rezistenta constructiei in timp.
Acest produs ecologic permite un grad de izolare termica ridicat, datorita golurilor verticale reprezentand cca.45% din volum. Datorita procesului tehnologic pentru realizarea caramizii ii ofera acesteia rezistenta la factorii de mediu inghet/dezghet pe durata a 25 de cicluri, este ignifuga.
Fiind realizata prin presare, formatul si marimea caramizilor sunt standard, permitand realizarea unor ziduri cu grad mare de precizie, eliminandu-se puntile de transfer termic.
Structura compacta si stabila nu isi schimba proprietatile in timp si nu se degradeaza.
Dimensiunile acestui tip de caramida sunt :
a) 29x24x13,8 cm ;
b) 29x24x18,8 cm ;
c) 30x24x 23,8 cm ;
d) 37,5x24x23,8 cm
si se livreaza in paleti inveliti in folie termo-contractibila.

Constructii industriale
Clase de beton

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*