Capac WC

In momentul cand alegem obiectele cu care se utileaza baia este bine sa avem in vedere anumite criterii de alegere pentru a realiza si in acest spatiu un cadru placut si elegant.
Se pot alege culorile dominate ale gresiei, ale faiantei, ale obiectelor sanitare si ale mobilierului.

Pentru o buna alegere producatorii au realizat capace wc din MDF, care au inchidere lenta sau normala.


capac wc 
Acest material a permis realizarea unei game coloristice destul de variate, uni sau cu imprimeuri si degradeuri de culori : albastru, maro, roz, verde sau imprimeuri : tabla de sah, minge, animale marine sau insecte.
Acest aspect permite utilizatorului sa creeze o ambianta vesela si placuta in baie.
Un alt material din care s-au realizat capacele este siliconul mat sau transparent cu sau fara imprimeuri coloristice.
Capacele din bambus au nuante pale de marouri si bej, uni, ce se pot asorta mobilierului din baie pentru a crea o ambianta eleganta.
Desi nu este locatia in care iti petreci mult timp, trebuie si aici sa tinem seama de calitatea accesoriilor pentru a realiza o ambianta placuta.
Datorita materialelor din care sunt confectionate, capacele wc sunt rezistente, permit o curatare perfecta cu substantele specifice din comert, pentru mentinerea igienei.
Temperatura constanta la care se mentin capacul, implicit colacul wc nu creeaza disconfort celui care foloseste toaleta.


Dusuri pentru baie
Sisteme de incalzire electrice

1 Comment

  1. Buna ziua m ar interesa capacul de wc cu portocaliu,cat costa?sicum pot intra in posesia lui .Mai aveti si alte modele?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*