Canapele din stofa

Amenajarea interiorului locuintei presupune alegerea unor componente de mobilier specifice destinatiei camerei respective. In dormitoare si living-uri un loc aparte il are canapeaua.

O gama larga de produse de acest gen sunt realizate pe structuri de lemn masiv sau metal tapitate cu stofa intr-o gama larga de culori si nuante.


canapele stofa
Canapelele din stofa pot fi fixe sau extensibile, cu doua sau trei locuri. Canapelele fixe pot fi confectionate pe structuri  durabile de metal, avand picioarele si bratele din metal cromat, acestea din urma elegant arcuite, estetice si comode.
In egala masura sunt de preferat canapelele realizate pe structuri de lemn masiv cu bratele imbracate in stofa de aceeasi culoare ca restul ansamblului. Canapelele extensibile imbracate in stofa au avantajul ca pot oferi un confort sporit in timpul somnului si spatiu in camera cand sunt stranse.
Noua linie a canapelelor de stofa presupune husele detasabile pentru manere si pentru partea sezut/spatar astfel incat sa poata fi cu usurinta curatate, schimbate.
Realizate din microfibra, husele se curata foarte usor, iar gama de culori este foarte generoasa : alb, gri fier, maro, rosu, negru, crem, in dungi sau cu modele din doua culori complementare.
Acest aspect le face potrivite pentru orice locuinta sau pentru camerele de hotel. Caracteristicile canapelelor fixe sunt : L=200cm /l=85cm/h=80cm ; si cele extensibile : L=200cm/l=138cm extins 160cm/h=41cm cu sistem de deschidere click-clack.


Stofa pentru tapiterie
Scaune si fotolii de relaxare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*