Canapele din piele ecologica

Eleganta unei incaperi este adesea determinata de mobilierul ce compune spatiul interior. Canapelele din piele ecologica determina in mod special acest lucru. Linia moderna in care sunt construite, paleta coloristica si designul genereaza o eleganta aparte.

Aceste tipuri de canapele sunt realizate pentru doua sau trei locuri, fixe sau extensibile, asfel incat sa poata acoperi o gama larga de oportunitati si de preferinte.
Ca accesoriu optional sunt pernele care pot fi din burete imbracat cu piele ecologica sau din pene imbracate in stofa intr-o nuanta potrivita cu cea a canapelei.


canapea piele ecologica
Structura canapelelor pentru doua sau trei persoane este realizata din lemn masiv de fag sau brad care ii confera rezistenta. Sunt modele cu picioare si brate laterale din lemn: nuc, cires, lemn natur,sau imbracate in burete si piele ecologica; sau modele fara brate, acestea fiind specifice canapelelor fixe. Sezutul este cu arcuri sinusoidale  foarte rezistente si elastice, peste care s-a folosit burete de densitate mare, de14cm, ca si la spatar.
Caracteristicile dimensionale ale canapelelor extensibile sunt : l=100cm/L=238cm/h=81cm ; iar cea pentru doua locuri l=100cm /L=169cm/h=81cm.
Alte modele extensibile sunt pentru 2,5 locuri cu L=200cm /a=91cm/extensie=88cm.
Potrivite atat pentru locuinte in living-uri cat si pentru birouri, paleta coloristica este destul de ampla : alb, negru, wenge, rosu, crem sau bej ; sau combinatii coloristice : alb/negru, wenge-bej.


Stofa pentru tapiterie
Scaune si fotolii de relaxare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*