Canapele coltare extensibile

In locuintele compuse din camere mai mici confortul zilnic se poate asigura prin piese de mobilier simple, de dimensiuni mai mici sau cu posibilitati de marire / micsorare. Acest aspect este rezolvat cu succes de canapelele coltare extensibile care ofera spatiu in interior pe timp de zi si confort pentru odihna nocturna.

Compus din canapea extensibila si fotoliu, componente modulare, ofera avantajul ca poate fi amplasat stanga sau dreapta, in functie de spatiu si dorinta.


canapele coltare extensibile
Confectionate pe structuri de lemn masiv de fag, cele mai multe modele au si lada pentru lenjerie confectionata din placa aglomerata din lemn E1 intarita si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv de fag.
Manerul modular permite amplasarea pe oricare dintre laturi in spatii special destinate, astfel incat coltarul sa se adapteze interiorului in functie de dorinta utilizatorului.
Acest tip de canapele au huse detasabile care ofera posibilitatea curatarii sau spalarii daca e necesar. Culorile disponibile pentru huse sunt in jur de 15-20 culori si nuante.
Alte tipuri de canapele coltare sunt imbracate in piele ecologica in nuante si culori diferite, astfel incat sa poata fi asociate multor nuante ale spatiului interior deja existente : alb, negru, rosu, wenge, maro, crem sau vernil.
O gama de canapele de acest gen propun o nuanta de tapiterie pentru partea fixa si o alta pentru partea extensibila.
Caracteristicile acestor componente de mobila sunt : L=250cm/200cm ; l=85
H=80cm.


Stofa pentru tapiterie
Scaune si fotolii de relaxare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*