Canapele coltare din piele

In locuintele moderne cu spatiu generos isi vor gasi locul canapelele coltar din piele. Realizate in maniera moderna, cu linii drepte sau usor curbater ale spatarului, acestea ajuta prin design compunerii unui spatiu elegant si pretentios.

Construite tip modular, acestea se pot configura in functie de preferinte, iar culorile disponibile sunt ; negru, wenge, alb sau rosu. Structura acestor canapele este din lemn masiv de fag, sunt dotate cu role cu frana pentru usurinta in manipulare si cu sertar pentru lenjerie.


canapele coltare din piele
Unele canapele de acest gen sunt tapitate integral cu piele, altele au piele ecologica pe exteriorul manerelor si spatarului.
Dimensiunile unei canapele coltar sunt :
a) canapea L=200cm/l=85cm/h=80, iar extinsa l=160cm ;
b) fotoliu L=200cm/l=75cm/h=40cm.
Sistemul de extindere este click-clack, iar sertarul are sistem de inchidere BLUM.
Canapelele coltar au intre 4-6 locuri. Spatiul care delimiteaza cele2 locuri de celelalte poate fi plat, constituind un elegant suport pentru veioza sau alt obiect decorativ, sau constituie legatura dintre cele doua parti asemeni unui fotoliu pentru o persoana.
Elasticitatea este realizata prin intermediul chingilor elastice si a spumei poliuretanice ; extensia fiind metalica si cu deschidere in trei parti. Grosimea saltelei este de 8cm. Dimensiunile coltarelor se incadreaza in dimensiunile :
1) L=220X280 cm/ A=95cm/h=70cm ;
2) L=280X205cm/A=95cm/H=70cm ;
3) 280cmX146 cm/A=95cm/H=70cm;


Stofa pentru tapiterie
Scaune si fotolii de relaxare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*