Calorifere Vaillant

In sezonul cald, de obicei se fac reamenajari interioare, cele mai multe fiind destinate pregatirilor pentru iarna. In aceste modernizari se poate inscrie si instalarea unor calorifere noi sau a unei centrale termice.

Caloriferele tip vaillant se caracterizeaza printr-o serie de avantaje menite sa asigure caldura si confortul interioarelor locuintelor, hotelurilor, caselor de vacanta sau institutiilor.


calorifere vaillant
Aspectul exterior al unui asemenea calorifer genereaza un design placut si modern, lasand spatiu suficient in camera, fiind potrivit si pentru interioarele mai putin spatioase datorita faptului ca este plat, grosimea fiind de 22 cm, iar inaltimile difera avand oportunitatea de a alege din mai multe modele : 60 cm, 75 cm, 80 cm.
O caracteristica esentiala o constituie faptul ca sunt confectionate din tabla de otel prelucrata la rece, cu respectarea standardelor EN 101 30, iar presiunea la care rezista este de 13 atmosfere.
Alte tipuri de materiale utilizate in confectionare caloriferelor vaillant sunt  aluminiu si fonta.
Acestea din urma sunt mai grele, dar cu eficienta termica superioara. O alta categorie o constituie caloriferele electrice realizate din otel supus unui tratament termic special care le garanteaza o functionalitate de cca. 10 ani in conditii de utilizare corecta.
Pentru spatiile interioare in care se doreste realizarea unei decorari speciale se pot utiliza caloriferele decorative, ce se caracterizeaza prin eficienta termica design special.


Dusuri pentru baie
Sisteme de incalzire electrice

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*