Cada cu hidromasaj rectangulara

Cazile cu hidromasaj ofera posibilitatea de relaxare si confort necesare activitatii cotidiene atat de trepidante. Oportunitatea utilizarii unei astfel de cazi este posibila si in baile apartamentelor de bloc, dar si celor ce locuiesc la case. Forma si marimea acestor cazi difera, ca si programele ce ofera diferite accesorii pentru relaxare.

Cazile rectangulare, datorita marimii 1600 X 700 cm; 1500 X 700 cm; 1400 X 700 cm, presupun folosirea lor in baile spatioase.
Materialul din care sunt confectionate reprezinta un punct forte pentru alegerea lor. Realizate din placi acrilice sanitare ranforsate si intarite pe exterior cu fibra de sticla, asigura un aspect estetic deosebit, curatare facila si utilizare indelungata respectandu-se conditiile de montare si utilizare.
Desi sunt mari, sunt usoare si rezistente pentru utilizari frecvente.
Sistemele de utilizare a hidromasajului pot fi: FREE; CONTROL FREE; FREE+ AER;CONTROL FREE + AER; ELECTRONIC CLEAN; sau FULL si se pot monta la orice marime a cazii.
Interiorul poate fi drept sau ondulat, tratat antibacterian si cu strat izolator de acril in grosime de 4,5mm.
Montarea acestor cazi se face la sistemul de canalizare si la conductele de apa prin sisteme simple si sigure. In functie de preferinte, cazile pot avea marimi diferite, pot fi ingropate sau exterioare, amplasate central sau pe colt.
Culoarea lor este in general alba, dar la comanda pot fi vernil sau bleu.

Convectoare electrice de perete
Placa de actionare WC

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*