Cabine de dus elegante si fabuloase

Va place sa faceti dus sau cada ? Sau poate le preferati pe amandoua , in functie de starea de spirit. Pentru zilele in care va doriti sa aveti parte de o senzatie de revigorare printr-un dus rapid am ales cateva idei de cabine de dus.

Materialele luxoase, designul spectaculos si ultimele tehnologii , toate sunt elemente care contribuie la aceste amenajari senzationale. Odata ce v-ati indragostit de o astfel de cabina de dus, cu greu veti mai putea renunta la ideea de a va amenaja si voi asa ceva.


Cabina de dus cu perete in forma de S


cabina de dus cu perete zidit
Peretele in forma de S pe partea exterioara a cabinei de dus ne duce cu mintea la valurile marii si are menirea de a atrage privirea atunci cand patrunzi in baie. Acoperit cu mozaic din sticla stralucitoare, peretele are in centru, un panou din sticla transparenta, pentru a permite patrunderea in cabina a luminii naturale. Avand o curba redusa si o intrare generoasa, aceasta cabina de dus stilata este usor accesibila oricui.
Cabina de dus construita in golul de la mansarda

cabina de dus facuta in spatiul de sub coama acoperisului


Pozitionand cabina de dus sub panta acoperisului puteti crea un punct central dramatic , putand folosi totodata spatiul existent in cel mai eficient mod. Aceasta cabina spatioasa a fost amenajata cu un melanj placut de alb, gri si negru care ramane vizibil de dupa usile din sticla.


Cabina de dus cu peretii cu placi din sticla coloratacabina de dus cu peretii placati cu sticla colorata


Placile din sticla colorata pot adauga o sclipire subtila dincolo de usile din sticla a cabinei simple fara cadru , transformand o banala cabila de dus in elementul cheie al intregului design. Aici placile inguste din sticla in culori neutre au fost folosite pentru a placa atat peretii cabinei de dus cat si baza cazii ceea ce contrabalanseaza cu podeaua de travertin in culoarea nisipului.


Cabina de dus amenajata in mansardacabina de dus amenajata in mansarda


Aceasta ingenioasa cabina de dus are foarte multa lumina naturala si atunci cand faci dus te poti bucura de priveliste, cu conditia sa nu ai vecini mai inalti decat tine. Podeaua are culoarea nisipului in timp ce faianta de pe perete,  albastru marin , completeaza tema baii.


Cabina de dus in culori aprinsecabina de dus cu faianta turcoaz si mozaic asortat


Pentru amatorii de culori tari aceasta baie este ideala. Este ca o declaratie de iubire pentru tonurile aprinse, prin podeaua care atrage atentia atat prin culoare cat si ca textura. In aceasta baie pentru podea s-a folosit un amestec de sticla transparenta, placi opace de gresie si marmura de Carrara obtinandu-se nuante interesante de alb, gri si albastru pentru podeaua cabinei de dus. Modelul unic al podelei  se intregeste cu faianta albastru acvatic.


Cabina de dus dublacabina dubla de dus


Cu usi in ambele capete, aceasta cabina de dus este usor accesibila din oricare parte a banii. Suprafatele de marmura si bancuta zidita si placata cu marmura sunt extrem de frumoase si luxoase fiind potrivite pentru o baie de mari dimensiuni. Usile din sticla transparenta permit patrunderea luminii naturale in timp ce peretele zidit de langa chiuveta ofera intimitate.


Cabina de dus cu intrare sub forma de boltacabina de dus cu intrare in forma de arc de cerc

Surse foto: www.bhg.com

Sursa foto icon: www.houzz.com


Intrarea sub forma de bolta sporeste aspectul de stil vechi al cabinei de dus. In interiorul cabinei amestecul de marmura aurie , piatra si granit alb ofera o textura naturala si un model care confera eleganta acestei bai.


Care este preferata voastra? Daca vreti sa ne impartasiti comentariile si parerile voastre o puteti face completand in rubrica Comentarii de mai jos.


Portocaliul potrivit chiar si pentru baie | Modele de bai portocalii - GALERIE FOTO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*