Bucatarii pe colt | Modele

Camerele spatioase destinate bucatariei permit accesorizarea oricarui tip de mobila.
In magazinele de resort se gaseste acest tip de mobilier pentru amplasarea pe colt. Corpurile modulare se pot amplasa atat pe perete cat si pe dusumea, acestea fiind dotate cu picioruse speciale reglabile, din metal cromat, protejate impotriva umezelii si alunecarii.
Mobila standard cuprinde urmatoarele corpuri :
a) partea superioara – corp cu picurator farfurii inclus, corp de colt, corp pentru hota, 2 corpuri cu 2 usi si un corp cu o usa ;
b) partea inferioara – corp chiuveta, corp colt, corp sertare, corp cuptor, 2 corpuri cu o usa si corp pentru sticle si prosoape.

model bucatarie pe colt
La acestea se poate opta pentru alte corpuri standard suplimentare. Mobilierul de acest gen poate fi realizat din PAL melaminat 18mm, iar blatul este termorezistent.
O alta varianta ar fi mobila wenge, cant ABS titan, cu manere din aluminiu si balamale in sistem BLUM, usa cu geam sablat, hota incorporata in corpul suspendat ; in corpul de jos este incorporat aragazul sau plita, blatul melaminat titan cu inaltator de aluminiu si sertar functional sub cuptor.
Alte tipuri de bucatarii sunt realizate pe un intreg perete, cu doua colturi. Componentele modulare permit asezarea corpurilor dupa dorinta, iar partea inferioara contine blat cu chiuveta incorporate sau nu, dupa preferinta. Bucatariile de acest gen ofera un design placut, sunt practice si ofera spatii diverse pentru depozitare.


Mic mobilier de bucatarie
Blat de bucatarie | Tipuri si modele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*