Bucatarii moderne

Utilarea bucatariei presupune o atentie sporita generata de faptul ca ceea ce utilizati sa fie practic, elegant si modern. In functie de spatiul de care dispuneti gasiti o gama variata de produse potrivite pentru toate gusturile si dorintele.

Alegeti un mobilier compus din corpuri suspendate si asezate pe dusumea, realizate din PAL furniruit, MDF sau lemn furniruit sau lacuit.
Paleta coloristica incepe de la lemn natur, la wenge, sau bicolor : alb-rosu, maro-bej, negru-portocaliu, etc. Corpurile modulare ce compun mobila pot fi aranjate in functie de spatiu si dorinta.


 amenajare bucatarie moderna


Pentru usile dulapurilor, sertare sau usi cu deschidere orizontala sunt folosite sisteme BLUM ce permit o culisare silentioasa. Manerele sertarelor si usilor sunt din otel, metal cromat sau plastic durin forme lamelare, cerc, patrat, in culori identice cu cel al mobilierului sau contrastante.
In bucatariile moderne aragazul, cuptorul si hota sunt incastrate in mobilier, iar estetica interiorului are de castigat. Blatul de bucatarie poate fi realizat din PAL E1 laminat cu HPL, marmura, granit, ceramica sau quart, accesorizate in functie de preferinta si culoare. Un alt sortiment de mobilier il reprezinta cel cu suport din metal cromat si PAL. Usile dulapurilor pot avea sticla mata sau transparenta sau pot fi realizate din polimer laminat metalizat sau ondulat. Masa si scaunele pot avea forme si modele diferite, fiind realizate din acelasi material, cu dimensiunile mesei L=120cm/l=45cm.


Chivete de granit
Modele si tipuri de filtre de apa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*