Bucatarii albastre | Poze

Aspectul curat si elegant al unei bucatarii este subliniat si de culorile folosite in crearea spatiului ambiental. In general bucatariile sunt utilate cu obiece de mobilier albe, tocmai pentru a spori efectul de curatenie.

In cazul in care doriti sa realizati o combinatie coloristica in bucatarie ste preferabil sa utilizati pe langa alb, albastrul. In nuante calde si pale, albastrul sporeste efectul de marire a spatiului.


bucatarie albastra
Combinatia de culori poate fi intalnita la faianta si gresia care imbraca peretii partial sau in totalitate si pardoseala. Aceleasi doua culori alb-albastru se pot intalni in culoarea mobilierului.
Realizat din PAL sau MDF, se poate opta pentru un mobilier alb cu elemente decorative albastre. In egala masura se pot amplasa in bucatarie perdele, draperii de soare sau elemente decorative care sa accentueze albastrul din culoarea gresiei, sau a faiantei.
Efectul culorii este sporit prin amplasarea unui ceas alb sau a unui tablou cu rama alba pe un perete albastru azur. In cazul in care peretii sunt vopsiti in albastru, este recomandata alegerea unui mobilier alb cu accesorii argintii sau a unei perdele albe cu bleu pentru a spori efectul cromatic.
Este culoare care elibereaza efect de racorire in zilele caniculare. Albastrul sidefiu, azur, pal creeaza asemanari cu natura, implicit apa si cerul, lumina naturala relaxeaza creierul si ajuta corpul sa se “conecteze” rapid la ritmul zilei.


Amenajari interioare bucatarii
Chivete de granit

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*