Brauri de faianta pentru bucatarie sau baie

In realizarea acoperirilor suprafetelor din interior se utilizeaza din ce in ce mai mult faianta. Aceasta este usor de intretinut si confera spatiului o nota de eleganta. Atat in spatiul bailor si a bucatariilor din locuinte, cat si in spatiile publice : bai, holuri, bucatariile restaurantelor sau in cabinetele medicale.

Pentru un spatiu estetic folosim braiele de faianta ce au o paleta coloristica larga, imprimeuri diverse si latimi ce se inscriu intre 4-8cm.
Cu braiele de faianta se poate decora interiorul, acestea fiind pozitionate atat pe orizontala cat si pe verticala.
In conformitate cu dorinta locatarului, braiele de faianta pot fi folosite pentru limitarea inferioara sau superioara a spatiului placat.
Tot cu ajutorul braielor pot fi conturate estetic spatiile destinate cazii, vasului wc sau a chiuvetei in baie sau poate fi conturata zona aragazului, a chiuvetei sau a corpurilor suspendate din bucatarie.
Daca ne vom referi la aspectul unor spatii publice un efect special vor avea braiele pozitionate pe verticala pentru conturarea usilor, ferestrelor sau a altor zone creand un efect cromatic nebanuit.
Modelele braielor sunt realizate prin jocuri cromatice, motive geometrice sau florale, personaje din desene animate, destinate camerei copiilor sau bailor, holurilor, coridoarelor.
Alegerea poate fi in aceeasi nota coloristica sau poate fi contrastanta.
Important este ca beneficiarul sa se simta bine in spatiul decorat, sa fiti moderni fara a fi excentrici.


Coloane decorative
Design interior cu imitatie de marmura

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*