Bideu WC

Igiena corporala are de castigat prin utilizarea bideurilor wc.
Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de modele ce comprima o serie de facilitati generate de montare si utilizare. Unele tipuri se racodreaza simplu la reteaua de apa si functiile se pot seta cu ajutorul butoanelor. Alte modele au montare simpla la reteaua de energie electrica si la cea de apa rece si functii suplimentare de incalzire a apei utilizate.

Functiile sumplimentare ale modelelor ultraperformante constau in :
a) reglarea jetului si intensitatii acestuia,
b) reglarea caldurii apei,
c) incalzirea scaunului suport,
d) o protectie suplimentara pentru copii,
e) schimbarea pozitiei tijei pentru jetul de apa,
f) functie de hidromasaj,
g) functie de economie energie,
h) sistem de autocuratire a tijei.
Aceste obiecte sunt foarte necesare in conditiile pastrarii igienei intime si prevenirii infectiilor si bolilor specifice, in cazul tratamentelor impotriva hemoroizilor sau fisurilor anale, a tratamentelor impotriva infectiilor vaginale si urinare.
Bideul mai simplu sau cel cu functii multiple face posibila cumularea in acelasi obiect sanitar a utilitatii, igienei si confortului.
Oferind posibilitatea de igienizare a zonelor intime cu apa curata si eventual aer cald pentru uscare elimina utilizarea prosopului si a hartiei igienice.
Pentru igienizarea si pastrarea in bune conditii a functiilor bideului se folosesc materiale antibacteriale si se respecta regulile de utilizare specificate in instructiuni.


Baterie pentru lavoar cu senzor
Baterii de dus

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*