Baterii pentru bucatarie din inox

Aspectul unei bucatarii este determinat si de bateria montata la chiuveta. Ele se pot monta in perete sau stative. Pentru prelungirea duratei de viata a bateriei este recomandata montarea pe conducta de apa a unui filtru pentru impuritati. Bateriile de chiuveta pot fi monocomanda sau bicomanda.

Ele sunt realizate din crom mat sau satinat si pot avea formele comenzilor si a pipei diferite.
Forma pipei poate fi aleasa in functie de marimea chiuvetei sau al spatiului dorit pentru utilizarea jetului de apa: tip baston, drepte, arcuite sau cu capul usor arcuit.
Imbinarea aspectului placut cu noile tehnologii se regasesc in bateriile moderne cu monocomanda care au corpul cilindric.
Mentinerea unghiului drept intre corpul bateriei, teava de scurgere si maner subliniaza consecventa pastrarii proportiilor.
Utilizarea facila si delicata a bateriei permite reglarea precisa a jetului de apa si al presiunii acestuia:puternic/slab.
Caracteristicile acestui tip de baterie sunt : montarea stativa pe chiuveta, cartus ceramic de 35mm, limitator reglabil pentru debit, racord din cupru si capac ventil 1 ? cu tija de actionare.
Alt tip de baterie este cea in care se imbina liniile curbate ale corpului bateriei, a tevii de scurgere si a manerului. Realizata din crom stralucitor, imbina eleganta clasica si extravaganta modernului intr-un produs elegant si sigur.
Materialul de inox reprezinta garantia la foarte multe solicitari.

Modele de hota insula pentru bucatarie
Separator de grasimi sub chiuveta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*