Baterii de dus din inox

Bateriile de dus sunt realizate din inox, fibra de sticla sau din metal cromat de diferite tipuri: monobloc, in cruce sau cu pastila ceramica. Bateriile din inox cu montare pe perete sunt realizate monobloc, maneta are o forma eleganta si permite alegerea a trei trepte de presiune.


Manerul poate fi pozitionat pe verticala sau orizontala. Cele mai des utilizate locuintele de la bloc sau de la casa sunt bateriile de dus cu suport si furtun de dus de 3 m.


Se pot monta bateriile de dus din import realizate din inox satinat, care au garantie 5 ani. Aceste baterii sunt compuse din baterie monocomanda, canula pentru dus, furtun flexibil, elemente de fixare si reglare, suport cromat de fixare a canulei pe perete.


Alt tip de baterii de dus din inox sunt realizate in combinatie cu material PVC.


Manerul alb contrasteaza elegant cu celelalte elemente ale bateriei, iar canula are capul in forma de clopotel cu aspect deosebit.


Un model interesant si estetic este acela al bateriei de dus cu palaria fixata pe perete la inaltimea dorita. Diametrul palariei este de 30cm, iar tija cu ajutorul careia se fixeaza pe perete are lungimea de 30cm.


Acest tip de baterie se recomanda bailor mici. In spatiile mici se poate monta o baterie de dus direct pe teava de alimentare cu apa. Acest tip de baterie are un dispozitiv de manevrare a volumului de apa langa suportul canulei, iar furtunul are o lungime de 1,5m si se potriveste atat in cazul cazilor, cat si a cabinelor de dus.


Convectoare electrice de perete
Placa de actionare WC

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*