Baterie pentru lavoar cu senzor

Pentru baile din locuinte sau spatii publice: hoteluri, restaurante, etc. se pot monta baterii cu senzor pentru lavoare. Acest accesoriu permite dirijarea automata a jetului de apa in cazul utilizarii si inchiderea lui automata dupa un timp, evitandu-se consumul de apa inutil. Acest tip de baterie are un senzor care detecteaza miscarea, declansand jetul de apa anterior selectat.

In cazul unor baterii mai performante, un senzor cu infrarosu va incalzi instantaneu jetul de apa la o temperatura medie, asigurand o igiena pe cat de utila pe atat de placuta.
Aceste mecanisme sunt incorporate in bateria lavoarului, nefiind vizibile de catre utilizatori. In unele cazuri se poate preselecta anterior montarii volumul debitului de apa declansat si temperatura apei degajate in timpul utilizarii.
Bateriile de acest tip sunt realizate in forme elegante, moderne, din crom sau metal cromat sau accesorizate cu sticla rezistenta la casare asigurand un design special. Formele clasice cu pipa curbata sau in forma de ?L?, cu pipa verticala sau oblica pe lavoar asigura o gama variata de modele care determina aspectul exterior, dupa preferinta.
Alimentarea acestui tip de baterie se face la 6V sau 4 baterii R6, unele tipuri de baterii de lavoar au led ce anunta descarcarea.
Zona de detectare a miscarii pentru declansare este de 50-150 mm, fiind reglabila; iar presiunea apei este intre 0,1-0,6 Mpa; timpul declansarii jetului fiind de 60 sec.(reglaj din fabricatie).

Placa de actionare WC
Robineti de apa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*