Bariere infrarosu

Pentru a proteja un anumit spatiu de vizitatori nedoriti s-au realizat barierele cu infrarosu. Acestea sunt niste corpuri dotate cu 2 spoturi si 3 led-uri pentru alinierea mai usoara a fasciculelor atasate spatiilor interioare sau exterioare prin care se creeaza bariere de trecere.

Aparatele beneficiaza de relee si semiconductori prin care opereaza in siguranta si sunt perturbate de perturbatiile magnetice.


model bariere infrarosu


Aceasta bariera activa cu infrarosu este proiectata pentru a oferi protectie pentru usi de acces, vitrine, ferestre sau usi de garaj.
Sistemul include doua microprocesoare care verifica si analizeaza transmisia codata de la emitator pentru a elimina receptia semnalelor false.
Aceste bariere sunt disponibile in 4 variante care se diferentiaza in functie de perimetrul acoperit, raza de actiune si numarul razelor IR.
Zona maxima de acoperire este 6m, iar distanta dintre raze este de 25 cm. Temperatura la care functionarea este in parametri doriti este intre-5 si + 55grade C.
Un alt tip de bariera se realizeaza cu aparatul din aluminiu ce permite o mai buna functionare in cazul factorilor de mediu. Aceasta este dotata cu un microprocesor care configureaza forma si numarul razelor infrarosii si cu sincronizarea lor automata.
Evitarea influentelor nedorite de la mediu ( becuri, soare, telecomanda tv) se realizeaza daca ledul de IR lucreaza la curent alternativ, ce actioneaza la pulsuri si la iesire se monteaza un filtru activ ce lucreaza la frecventa ledului.


Amenajari verande
Iluminat arhitectural

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*