Baie verde | Modele si poze cu bai verzi

Alegerea culorii potrivite pentru incaperile locuintei presupune o atentie sporita pentru a face alegerea perfecta. O sugestie pentru o culoare potrivita in baie este verdele. In apartamentele din marile aglomeratii urbane verdele este din ce in ce mai rar in viata cotidiana si este indicata utilizarea sa ca nuanta in decorarea unei incaperi a locuintei.

Culoarea verde presupune o gama de 70 de nuante ce deriva din ea.
In alegerea nuantei potrivite un factor hotarator este acela al preferintelor dumneavoastra pentru nuantele inchise, deschise sau combinatiile ce se pot realiza cu alte culori potrivite.


baie verde


In acest scop precizam cateva combinatii fericite ale verdelui care garanteaza un efect cromatic placut.
Verdele crud, verdele iarba si verdele maslin (oliv) se potrivesc foarte bine cu alb stralucitor, cu galben pai sau portocaliu.
Se pot amenaja contraste de culoare intre piesele de gresie si faianta sau a faiantei cu cada, chiuveta, wc-ul.
Aceleasi nuante se accesorizeaza perfect cu argintiul ; potrivita fiind obiecte de mobilier din inox satinat sau accesorii cum ar fi : sapuniera, suportul de prosoape, dulapiorul sau raftul cu oglinda.
Verdele aquamarin, misterios, este potrivit cu alb, sau grena, oferind un decor magnific.
O combinatie simpla si de efect este verdele pal cu albul. Pentru a genera un efect special se pot utiliza braie de faianta cu frunze care subliniaza contrastul cu alb, galben sau negru ; utilizarea medalioanelor de faianta cu frunze.

Dozator sapun lichid
Ventilatoare pentru baie| Modele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*