Baie rosie – Model Amenajare cu gresie si faianta rosie

O baie rosie poate fi interesanta si indrazneata iar acesta culoare se potriveste cu foarte multe modele de bai. Culoarea poate fi folosita intr-o baie moderna pentru a o inveseli sau pentru a adauga dramatism unei bai vintage.Rosul este o culoare usor adaptabila si poate fi asortata cu foarte multe alte culori obtinandu-se combinatii minunate.


Culorile bogate si rezonante ale covorului persan formeaza baza pentru culorile folosite de designer la amenajarea acestei bai in stil Victorian din imaginea de mai jos.


Baie rosie


Culoarea de baza de pe pereti este aleasa in functie de rosul covorului, dar ar fi putut fi aleasa foarte bine si in alta culoare , ca de exemplu albastru, insa atunci s-ar fi obtinut un aspect total diferit.


Spre deosebire de culorile reci , cum ar fi albastrul sau verdele care dau senzatia de departare, rosul este o culoare care apropie. Poate domina un spatiu si sa faca o incapere sa para mai mica, dar facand acest lucru, creaza un spatiu cald si confortabil.


 


Exista atat de multe nuante de rosu cu care va puteti juca ca de exemplu : rosu cadmiu


(stralucitor si cu nuante de oranje) , rosu venetian (cu nuante de maro) , rosu de Burgundia, rosu Scarlet sunt doar cateva dintre nuantele existente de rosu.


 


Culoarea complementara pentru rosu este verdele,  si si aici aveti atatea nunate si colorituri cu care va puteti juca.


 


De exemplu daca veti alege un verde chartreuse sau un verde lamaie ca si culoare complementara pentru un rosu stralucitor veti obtine o senzatie vibranta la o baie moderna.


In mod invers daca veti folosi un rosu inchis sau un rosu de Burgundia la un verde mai inchis veti crea un aspect mai clasic si mai sofisticat.


Chiuvete pentru baie | Modele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*