Arcade usi de interior

Compania infiintata in anul 2003 prin serviciile sale pune la dispozitia clientilor o gama larga de sortimente de usi pentru interior. Acestea pot fi realizate in maniera standard sau in functie de dimensiunile dorite de client. Materialele din care se confectioneaza usile sunt : lemn, PAL, sticla sau combinatii ale acestora in vederea desavarsirii unui obiect estetic si calitativ.

Pentru finisarea produselor se utilizeaza furnir, lac si vopsele de cea mai buna calitate, iar feroneria, sistemele de inchidere si sildurile de siguranta sunt importate. Modelele usilor sunt diversificate, astfel incat sa corespunda unei game largi de cerinte.


model arcada usa interior
Cateva dintre modele sunt realizate integral din lemn furniruit in nuante de : cires, fag, mahon sau lemn natur.In cazul usilor din PAL si sticla se foloste sticla incastrata mata sau transparenta, cu grosimi de 5-8 mm intr-o diversitate de modele. Aceste usi sunt o varianta moderna a decorarii spatiului interior deoarece prin designul oferit genereaza si un stil pentru interior, dar si o modalitate de a compartimenta camerele oferind originalitate si personalizand interiorul casei sau al biroului.
Geamul utilizat pentru decorarea usilor poate fi securizat, samblat,colorat sau pictat in linii si nuante diverse, accentuand un anumit stil al interiorului. Usile normale, telescopice sau curbe reprezinta o varianta sigura si eleganta pentru interiorul al carui spatiu il doriti mai luminos sau opac.


Pervaze usi
Arcade pentru usi de interior

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*