Arcade pentru usi de interior

Materialele din care se confectioneaza usile sunt : lemn, PAL, sticla sau combinatii ale acestora in vederea desavarsirii unui obiect estetic si calitativ. Pentru finisarea produselor se utilizeaza furnir, lac si vopsele de cea mai buna calitate, iar feroneria, sistemele de inchidere si sildurile de siguranta sunt importate.

Modelele usilor sunt diversificate, astfel incat sa corespunda unei game largi de cerinte.
Cateva dintre modele sunt realizate integral din lemn furniruit in nuante de : cires, fag, mahon sau lemn natur.In cazul usilor din PAL si sticla se foloste sticla incastrata mate sau transparenta, cu grosimi de 5-8mm intr-o diversitate de modele.


arcada usi interior


Aceste usi sunt o varianta moderna a decorarii spatiului interior deoarece prin designul oferit genereaza si un stil pentru interior, dar si o modalitate de a compartimenta camerele oferind originalitate si personalizand interiorul casei sau al biroului.
Geamul utilizat pentru decorarea usilor poate fi securizat, samblat,colorat sau pictat in linii si nuante diverse, accentuand un anumit stil al interiorului.
Usile normale, telescopice sau curbe reprezinta o varianta sigura si eleganta pentru interiorul al carui spatiu il doriti mai luminos sau mai opac.


Arcade usi de interior
Modele usi exterioare antiefractie - 2010

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*