Aplice pentru bucatarie | Corpuri de iluminat

In bucatarie este necesara crearea unei ambiante placute, ergonomice si bine luminate atat diurn cat si nocturn. Daca pe timp de zi lumina naturala patrunde prin fereastra, iluminatul nocturn presupune alegerea unor corpuri de iluminat elegante,dar si potrivite mobilierului si stilului in care este decorata bucataria.
Aplicele sunt solutiile cele mai des uzitate, deoarece asigura o lumina difuzata egal, care nu oboseste ochii.
In functie de marimea si configuratia bucatariei se pot alege aplice de tavan sau de perete. Aplicele de tavan au unul, doua becuri sau bec neon circular pe suprafata ei.
Suprafata care protejeaza becul poate fi realizata din sticla transparenta sau mata, colorata, uni sau cu diferite modele cu dungi in culori care permit asortarea cu mobilierul.
In general aplicele au culori calde, nuante de maro, bej, crem sau insertii de sticla transparenta sau mata.
Ele permit si difuzarea luminii in conditii optime, protejarea becului, dar au si rol estetic in decorarea tavanului sau peretilor in nuantele asortate interiorului. In cazul unei bucatarii cu forma atipica se poate monta pe langa aplica din tavan o alta aplica pe perete.
Pentru asigurarea luminii nocturne in bucatarie este o variatate de modele in materie de design ce pot sa multumeasca pe oricine.
In cazul in care doriti sa suplimentati lumina intr-o zona anume a bucatariei, acest lucru se poate realiza prin montarea unor spoturi incastrate in perete sau aplicate.

Spoturi pentru baie
Veioze moderne

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*