Aplice de perete

In incaperi se foloseste de obicei o singura sursa de lumina, ca si cand totul se concentreaza intr-un singur punct. Este indicata combinarea sursei de lumina naturala cu lumina artificiala distribuita in mai multe puncte din incapere.
Acest aspect va crea atat o atmosfera mai placuta, cat si o lumina distribuita uniform in interior. Iluminatul artificial cu aplice de perete are un efect benefic atat asupra vizibilitatii, cat si in crearea unei atmosfere mai placute.


aplice de perete
Aplicele creeaza o varietate de efecte si acordand atentie iluminatului se poate pune in valoare un spatiu.
Aplicele existente pe piata au o gama larga de forme , culori si modele : rotunde, patrate, triunghiulare ce se pot amplasa in diferite puncte din camera si nu numai. In camerele mai spatioase se pot creea cu ajutorul aplicelor zone de lumina colorata, care imprima interiorului un aer oriental. 
Cand in amenajarile interioare dorim sa subliniem un stil, putem imbina culoarea si modelul corpul de iluminat cu design-ul interior.
Pentru interioarele holurilor din locuinta sau hotel sunt potrivite aplicele in forma clasica, patrata sau rotunda, realizate din nichel cromat si sticla patinata in doua culori( rosu ?galben ; alb-albastru ) care imbina clasicul cu modernul. Aplicele de perete se pot utiliza cu succes in iluminarea holurilor institutiilor, in birouri sau in casele de vacanta. Diversitatea modelelor abajururilor acopera o gama larga de gusturi, potrivite pentru orice spatiu.


Lampi de birou
Bec infrarosu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*