Amenajari verande

Spatiul din imediata apropiere a casei poate deveni o oaza de liniste, un spatiu primitor si personificand imaginatia si stilul dumneavoastra. Realizata din lemn sau metal, cu acoperis drept sau cupola,poate avea tavanul din lemn ca si stalpii de sustinere,in stil rustic.

Sistemul de ventilatie se realizeaza prin deschiderea prin glisare a unui geam lateral sau printr-un geam montat pe acoperis. In cazul in care dispuneti de o veranda spatioasa o puteti amenaja in asa fel incat sa realizati un loc linistit cu o masuta mica, fotolii sau sezlonguri pe care sa va odihniti inconjurati de o oaza de verdeata realizata cu plante decorative.


amenajari verande
Se pot amplasa stative din lemn sau sticla pe care sa coboare gratioase flori. In veranda spatioasa se poate folosi o comoda din lemn sau metal cu sertare si usi, sau un mic bar alaturi de fotolii din rafie sau rachita si o masa cu tablia de sticla. Este indicat ca veranda sa contina un “colt verde”.
In cazul verandelor inguste, mai putin spatioase, se pot face perdele de flori ce imprejmuiesc spatiul. Veranda poate avea pereti de sticla sau PVC transparent care sa permita patrunderea luminii naturale pe toate cele trei laturi sau doar pe extreme. In acest caz lateralele pot fi amenajate cu flori agatatoare, spatiul median fiind ferit privirilor indiscrete, poate sa primeasca o masa, fotolii sau taburete. Utilizarea verandei inchise pe timp de iarna presupune un sistem de incalzire individual sau comun cu cel al casei.


Piscine din beton
Bariere infrarosu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*