Amenajari interioare din sticla

Sticla reprezinta un material relativ nou din care se realizeaza diverse obiecte de mobilier sau decorari ale interiorului. Sticla ofera posibilitatea de a crea spatii luminoase, semitransparente permitand luminii naturale sa invadeze interiorul. Din sticla mata sau colorata se pot realiza pereti despartitori, usi batante sau glisante.
Utilizarea sticlei mate sau colorate in realizarea mobilierului de bucatarie, a suprafetelor de lucru sau paravanelor reprezinta un model de perfectiune, stralucire si design.
In bai se pot monta cabine de dus sau cazi din sticla mata sau transparenta care asigura un spatiu luminos, igienic si elegant. Domeniul obiectelor de mobilier este imbogatit cu variante de birouri, mese, vitrine sau console intr-o varietate de forme si marimi.
Dotarea interioarelor cu obiecte de mobilier din sticla ii asigura acestuia o nota eleganta si particulara. Sticla se lasa usor modelata in realizarea scarilor interioare sau a balustradelor.
Pentru a personaliza si mai mult interiorul se pot realiza scari din sticla amprentata cu elemente care definesc stilul interior.
Caramizile din sticla reprezinta o solutie de efect in placarea peretilor  sau crearea peretilor decorativi asigurand controlul patrunderii cantitatii de lumina reliefand efecte de culoare in ambele parti ale peretelui.
Cele mai intalnite spatii unde se construiesc pereti din caramizi de sticla sunt holurile, bucatariile si baile. Sticla ofera libertate fanteziei

Cum alegem culoarea pentru camera copilului
Idei si tehnici decorative

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*