Amenajari in stil rustic cu ajutorul trunchiurilor de copac

Daca va intrebati oare cum a luat nastere acest stil de design presupunem ca a debutat atunci cand oamenii au vrut sa incorporeze piese vechi de mobilier sau decoratiuni vechi in noile lor case. Poate ca avand ceva amintire de la parinti sau bunici au dorit sa pastreze acel obiect pentru a da acelei noi locuinte sentimentul de confort si de apartenenta atat de importanta in orice spatiu locuit.

Stilul rustic demonstreaza vechea zicala ca ” Roate se invarte”. Poate ca stramosii nostri ar rade cand ar vedea ce este la moda moda din ziua de astazi. Va imaginati ca ei poate is doreau covoare in locuintele lor in loc de podele goale. Dar datorita radacinilor atat de nepretentioase ale stilului rustic , texturile si formele organice dar si caldura naturala, acesta a devenit atat de popular si in cadrul oraselor nu numai la munte in cabane.

Ne intrebam deseori de ce rezista atat de mult in timp stilul rustic si de ce nu mai iese odata din tendinte. Interioarele cu design rustic se conecteaza atat de mult in trecut incat este foarte greu sa le rezistam. La prima vedere un astfel de interior pare sincer si deloc studiat , amintind de niste vremuri simple, iar intr-o lume in care aproape totul s-a transformat in ceva virtual, stilul rustic este indraznet si extrem de real.

Stilul rustic a devenit din ce in ce mai popular- si de ce nu ? Stilul rustic are un aspect simplu pe care oricine il poate crea pentru spatiul personal! Astazi va voi prezenta cateva designuri de camere amenajate rustic cu ajutorul bustenilor care va vor reaminti cat de primitoare si calduroasa poate fi o locuinta rustica.

Baie rustica cu busteni

sursa foto: www.cedarmountaincollection.co

Baie rustica cu suport ingenios pentru chiuveta confectionat din doi busteni si o jumatate de trunchi de copac

Baie cu pereti din piatra si mobilier rustic

sursa foto: www.idealhomegarden.com

Baie cu pereti placati grosier cu piatra de rau si chiuveta cu suport din lemn si picioare din busteni de copac

Dormitor rustic cu pat din busteni

sursa foto: www.myhomestyle.org

Dormitor rustic cu pat cu tablii decorative din busteni

Living rustic cu mobilier din busteni
sursa foto: www.adirondackrusticinteriors.com
 
Living decorat in stil rustic cu semineu placat cu piatra de rau, pereti cu lambriu din lemn natur si mobilier simplu din busteni de copac
 
Canapea moderna cu elemente rustice
sursa foto: www.decobizz.com
Canapea moderna cu elemente decorative in stil rustic
 
scaun rustic pentru bucatarie sau terase
sursa foto: www.dhandmadelogfurniture.blogspot.com
Scaun realizat manual din busteni de copac potrivit pentru o bucatarie in stil rustic sau pentru o terasa

 

Obtinerea unui decor luxuriant pentru locuinta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*