Amenajari gresie si faianta in alb cu negru

In spatiile interioare ale locuintei, in holurile institutiilor se poate crea un decor interesant combinand gresia si faianta in cele doua culori contrastante puternic: alb-negru.
Exista o regula a amenajarilor interioare in care se precizeaza ca este necesar ca in orice camera sa existe putin negru, pentru contrast. Utilizarea combinatiilor alb-negru accentueaza adesea spatiul, delimiteaza elegant unele zone si asigura interiorului personalitate.

In amenajarea locuintelor folosirea gresiei si faiantei in cele doua culori ofera numeroase modele in care fantezia sa se exprime liber.
In hol pardoseala din gresie neagra, se poate margini cu alb, pentru a face trecerea spre culoarea peretilor. La fel de bine se pot realiza jocuri contrastante de alb/negru pe pardoseala.
In baie decorarea se poate face in stil tabla de sah pe pardoseala, continuandu-se cu modele de faianta alba si neagra pe perete, dominant fiind insa albul pentru marirea spatiului vizual.
Placarea bucatariei cu aceste doua culori pentru a nu fi obositoare vizual, se recomanda cu precadere utilizarea albului pe pereti, ?rupt? cu cateva mici modele realizate din faianta neagra,pardoseala cu gresie neagra.
Este recomandat ca si mobilierul sa fie in aceeasi combinatie coloristica,  asigurand interiorului un aspect curat si elegant.
Pentru holurile lungi sau foarte mari, combinatia tabla de sah din cele doua culori comprima vizual spatiul, asigurand efecte spectaculoase.

Coloane decorative
Design interior cu imitatie de marmura

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*