Amenajarea spatiilor verzi

Amenajarea spatiului verde se poate realiza dupa conceptii proprii sau consultand specialisti. Oricare ar fi marimea spatiului verde avut la dispozitie, acesta trebuie amenajat estetic si elegant, astfel incat sa ofere un aspect placut privitorului si care sa innobileze locuinta. Daca doriti sa amenajati spatiul verde in functie de viziunea si posibilitatile proprii va sugeram cateva idei posibile.

In primul rand spatiul respectiv trebuie curatat de orice obiecte inestetice care nu isi au locul acolo. In cazul in care tipul de sol nu permite cresterea unui sortiment de plante, trebuie imbunatatit cu un tip de sol potrivit dorintelor dvs.
Amenajarea spatiului verde trebuie facuta privind cu ?ochii mintii?la ceea ce doriti sa realizati in final, ca apoi sa parcurgeti pasii care sa va duca la succesul dorit.
Cel mai simplu mod de amenajare este cacela de a semana iarba, care apoi sa fie tunsa si udata periodic. Se pot face si rondouri de flori sau se pot planta trandafiri sau alte plante de exterior. In cazul in care va adresati expertilor designeri, acestia va pot propune diverse posibilitati de amenajare bazate pe spatiu, calitatea solului si gradul de umbrire al acestuia. Amenajarile spatiilor verzi se pot imbogati cu flori in ghivece sau specifice gradinilor, cu pietre sau bucati de marmura alba sau colorata sau pietre de rau de marimi diferite. Combinatia dintre iarba, roca si plante decorative verzi sau cu flori personalizeaza ambientul.


 


Arbusti decorativi
Piscine din beton

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*