Amenajare baie verde – Modele cu poze de bai verzi

O baie verde este potrivita pentru casa dvs. mai ales daca va doriti ca acesta incapere sa inspire ideea de liniste si relaxare.


Pentru amenajarea baii puteti folosi diverse materiale, incepand de la traditionala gresie si faianta si terminand cu luxosul mozaic.


Totul  depinde , asa cum am mai spus , de starea de spirit pe care vreti sa o creati.


Ca si accesorii daca veti opta pentru unele din inox, crom sau nichel , baia dvs. va arata minunat in combinatia de verde si argintiu.


 Baie verde


Daca nu va doriti o baie complet acoperita cu faianta sau mozaic pe pereti puteti opta doar  pentru niste borduri din faianta de culoare verde sau turcoaz, care se vor potrivi de minune.


Daca veti alatura verdele de un alb luminos atunci veti crea un aspect linistit si foarte curat. Si ca sa nu fie totul mult prea anost ar fi bine ca pe acest fundal sa va jucati cu accesorii de diferite culori si modele care de care mai variate si mai excentrice.


 


De asemenea puteti sa folositi la o baie de culoare verde accesorii precum masca de chiuveta de culoare neagra si apoi sa incepeti sa adaugati pete de culoare prin accesoriile folosite.


Culorile complementare pentru verde sunt extrem de multe de la teracota pana la culoarea ciresei. Nuanta de verde poate fi influentata de culorile cu care este asociata , de exemplu daca veti alatura culori precum albastru sau mov baia dvs, va parea ca are o nuanta de turcoaz, adica mai spre albastru.


Daca doriti ca nuanta sa fie cat mai spre verde atunci trebuie sa folositi culori ca galben sau alta nuanta de verde.


 


Si ca un sfat de incheiere , inainte sa va decideti asupra culorii pe care o veti folosi, este bine sa experimentati paletele de culori pe un perete pana veti fi siguri ca ati gasit culorile pe care doriti sa le folositi pentru decorarea baii dvs.


Chiuvete pentru baie | Modele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*